Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een voor de hand liggende vraag misschien, "wat kunnen wij voor u betekenen", maar daar ligt nu juist tegelijk ook onze kracht. Wij gaan niet alleen uit van onze kennis, ervaring en software oplossingen, maar kijken juist naar wat voor u nodig is om de juiste oplossing te kunnen bieden.

U heeft een probleem, of beter gezegd een uitdaging, één die wij misschien vaker zijn tegengekomen, waarvoor wij u dan ook direct een oplossing kunnen bieden. Maar nog interessanter is het, ook voor ons, als dit een nieuwe uitdaging is. Eén waarbij wij al onze kennis en expertise moeten aanwenden om u hiermee te kunnen helpen. Eerst dan betekenen wij als partner echt iets voor u en kunt u weer een volgende stap maken in uw bedrijfsprocessen of groei van uw onderneming.

Natuurlijk hebben wij een aantal vaste activiteiten die wij voor onze relaties verzorgen, een aantal daarvan treft u onderstaand aan (linkje aan de rechterzijde) met een kleine toelichting, maar laat u hierdoor zeker niet weerhouden om een vraag aan ons voor te leggen die sterk afwijkt van deze activiteiten. Wij kijken alvast uit naar de volgende uitdaging.

Webhosting

Hoewel wij ons niet profileren als één van de grotere webhosting bedrijven maken toch veel van onze relaties gebruik van onze diensten als webhosting bedrijf. Dit niet alleen puur op prijs, want hoewel wij ook zeer scherpe tarieven hanteren zijn juist de persoonlijke benadering en de persoonlijke contacten is dat wat ons onderscheidt van veel grotere webhosting bedrijven.

Natuurlijk kunt u bij de "grote jongens" uw webdomein registreren en uw website laten hosten, maar de praktijk leert dat gedurende dit traject van registratie, webhosting en website maken het toch prettig is om even te kunnen overleggen. Een luisterend oor, of een goed advies is dan zeker zo prettig. Juist op dat vlak treft u aan Yofocus de juiste partner en dat ook nog eens tegen zeker zeer concurrerende prijzen.

Meer informatie over webhosting?  Bel of mail ons gewoon even. Naar de contactpagina.

Yofocus webhosting
Rolbatech Transporttechniek

yofocus webdesign rolbatech

Webdesign

Of het nu gaat om een eenvoudige website om u als persoon, maar zeker uw bedrijf, uw vereniging of stichting te presenteren wij bij Yofocus kunnen een uitdagende website voor u ontwikkelen. Van een basis informatie website tot een uitgebreide site voor de grotere commerciële bedrijven wij kunnen u daarbij assisteren en de juiste website opzetten.

Websites inclusief bestelmogelijkheden, voorraadbeheer en uiteraard afrekenen via bijv. iDeal zijn natuurlijk onderdelen die een moderne webshop in zich heeft. Op basis van bestaande platforms als WordPress of bijv. Prestashop kunnen wij een website voor u inrichten die u in de toekomst verder zelf kunt beheren en onderhouden. Maar ook een volledige op HTML gebaseerde website is geen probleem.

Vertel ons uw wensen en wij presenteren u wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over webdesign?  Laat u verrassen en bel of mail ons. Naar de contactpagina.

Software "PresInfo"

Heeft u veel werknemers in dienst, of maakt u gebruik van een gastenregistratie? Veelal gebeurt dat nog gewoon op papier terwijl dit natuurlijk tegenwoordig zo eenvoudig en overzichtelijk digitaal kan plaatsvinden. Dit maakt registratie eenvoudiger en geeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling.

Speciaal hiervoor heeft Yofocus een software pakket ontwikkeld voor de Presentatie en Registratie van de aanwezigheid van uw werknemers en/of gasten. Het systeem PresInfo heeft o.a. de volgende kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk elektronisch schuifbord.
  • Centrale registratie met meerdere entree locaties mogelijk.
  • Automatisch e-mail met actuele presentie status (van belang bij bijv. calamiteiten).
  • Gastenregistratie, kunnen van tevoren aangemeld worden op het systeem.
  • Te bedienen via muis of touchscreen.
  • Te installeren op bestaande PC of leverbaar met maatwerk zuil en touchscreen.
  • Synchronisatie met PDA.
  • Maatwerk rapportage mogelijkheden.
  • Inclusief een separate configurator.

Meer informatie over PresInfo?  Bel of mail ons, wij helpen u graag met aanvullende informatie, voor het mailen kunt u gebruik maken van onze contactpagina.

PresInfo staande Zuil

yofocus presinfo 03

Yofocus digitaal orderformulier

Software "Orderbon 2.0"

Voor de commercieel medewerker hebben wij in het verlengde van de serviceapplicatie (voor de monteurs in de buitendienst) een digitaal orderformulier ontwikkeld.

De verkoopmedewerker heeft hierbij de beschikking over een tablet waarin een eigen, of gesychnroniseerde, database zit van het klantenbestand met daarbij een bestand van alle goederen en/of diensten die worden aangeboden.

De eventueel verkochte dienst of het product kan op deze manier direct bij de opdrachtgever aan tafel worden ingevuld en vastgelegd. Eenvoudig met een aantal klikken worden de betreffende goederen / diensten gekozen, prijzen automatisch aangevuld of desgewenst overschreven. Aansluitend kan de opdrachtgever op de tablet de opdracht ondertekenen om vervolgens direct in zowel de mailbox van de opdrachtgever als orderafhandeling te ontvangen. De mail omvat daarbij een volwaardig PDF document  (met eigen bedrijfslogo) inclusief digitale handtekening en de opdrachtomschrijving.

De opdracht is daarmee direct vastgelegd, de verkoopmedewerker kan verder met de werkzaamheden en bij de orderafhandeling kan men direct al starten met het inplannen of de uitvoering van de opdracht.

Orderbon 2.0 is daarmee een zeer goede aanvulling voor de commercieel medewerker (in de buitendienst maar natuurlijk ook in het eigen bedrijf, bijv. de showroom) die geregeld direct een opdracht kan afronden. Direct vastleggen van de opdracht en afspraken is daarbij zeer belangrijk. Orderbon 2.0 maakt dit eenvoudig, snel en betrouwbaar mogelijk.

Wilt u meer weten over Orderbon 2.0?  Mail of bel ons, wij vertellen u er graag meer over. Mailen kan eenvoudig via ons contactformulier.

Maatwerk Software

Een software oplossing? Werkbon 2.0 koppelen met bestaande pakketten (ERP en/of CRM) of ander maatwerk?

Of het nu gaat om één van onze eigen software pakketten zoals bijv. Werkbon 2.0 of dat u een ander pakket in gebruik heeft dat u graag wilt laten "praten" met een ander pakket, of een oplossing zoekt om uw software beter te kunnen uitwisselen (export / import). Wij kunnen u daar zeer waarschijnlijk wel mee helpen.

Met onze kennis van ontwikkelsoftware als VBA en .Net kunnen wij veel oplossingen en bijzondere toepassingen ontwikkelen.

Door de ontwikkeling in eigen beheer van natuurlijk onze kant en klare software pakketten als Werkbon 2.0 maar ook de specifiek voor u ontwikkelde toepassing(en), zijn wij in staat nagenoeg op elke software oplossing of pakket aan te sluiten.

yofocus maatwerk

Maatwerk in eigen beheer.

Wij zijn hierbij niet afhankelijk van externe partijen (denk aan Google en/of Apple voor bijvoorbeeld de AppStores).

Wel zo gemakkelijk en zeker zo flexibel.

yofocos logo windows
yofocus logo ridder iq
yofocus logo windows server
yofocus logo .net
yofocus logo windows vba