Webdesign

Particulier website

Naast websites voor bedrijven en instellingen verzorgen wij ook de hosting en desgewenst het webdesign voor uw prive website. Wij kunnen hierbij voor u de website als geheel verzorgen, maar ook kunnen wij hierbij de basis opzetten waarna u, eventueel met wat hulp van ons, zelf een website kunt opbouwen.

Temperatuur Check

Een tweetalige website die eenvoudig en tegelijk wel informatief diende te zijn zodat de bezoeker snel en goed geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden de temperatuur draadloos te controleren van bezoekers gedurende de corona periode.

Pinja

Inmiddels al een iets oudere maar voor Pinja nog steeds bruikbare website. Hierbij wil Pinja de website dan ook in basis puur gebruiken als contact informatie voor haar klanten, met daarbij enige aanvullende informatie over de diensten en mogelijkheden die zij bieden.

MyMarCom

MyMarCom een fraaie recht-toe-recht-aan website om u op een eenvoudige maar zeer informatieve wijze op de hoogte te brengen van de activiteiten van MyMarCom. Compleet met een snelle koppeling naar een contactpagina (Gratis Quickscan).

Rolbatech

Van losse rollen tot rollenbanen en transportcomponenten allemaal onderdelen die door Rolbatech Transporttechniek via de website zo helder en compleet mogelijk getoond dient te worden. Yofocus heeft dit gerealiseerd met o.a. de mogelijkheid om de producten te voorzien van een prijs en deze ook direct bestelbaar te maken.

DisplayDigitaal

Van website tot de software voor de schermen, Yofocus mag zich hierin zondermeer de webservice en partner noemen voor DisplayDigitaal. DisplayDigitaal, leverancier van hoogwaardige schermen voor digitale presentatie en informatieschermen voor de retail en groothandel.

Minimotor Aandrijvingen

De uitdaging bij de Minimotor website lag hierbij vooral in het feit dat vanuit niets toch een volledige website in gelijke uitstraling en huisstijl als de leverancier uit Italië gecreëerd diende te worden. Daarbij zijn direct ook alle teksten vertaald naar het Nederlands. Inclusief alle productspecificaties.

Historisch Brandweermaterieel Nieuwerbrug

Een eenvoudige maar aantrekkelijke website om de restauratie van de oude brandweerwagen van de brandweer Nieuwerbrug te kunnen volgen. Mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die ook middels de website onder de aandacht worden gebracht.

Infozuiltouch

De website moest hierbij uiteraard de informatie die Infozuiltouch, als een onderdeel van Infozuil Nederland, levert voor haar relaties ook weerspiegeld hebben in de website. Oftewel het eenvoudig en op elke locatie beschikbaar maken van websites en reclame content om zo op een laagdrempelige wijze de bezoeker interactief bij uw bedrijf of de locatie te betrekken.

123Vertalen.nl

123Vertalen.nl had als uitdaging om op een prettige wijze (voor de lezer) toch zoveel mogelijk informatie te kunnen verstrekken. Want bij 123Vertalen bieden zijn namelijk een grote variatie in talen en specialisaties in de soort van vertalingen (commercieel, medisch, technisch etc.) dat alles moesten wij op een zo overzichtelijk mogelijk wijze in beeld brengen. Daarnaast moest de website uiteraard ook geheel in het Engels beschikbaar zijn (tweetalige website).