Tabblad "Klant"

Geen gezoek, al de adresgegevens op één overzichtelijk scherm.

Direct alle klantgegevens van uw relatie zichtbaar in één scherm.

Op de "klant" tab heeft u direct inzicht in alle voor de werklocatie benodigde informatie. De klantgegevens omvatten de bedrijfsnaam, de NAW-gegevens en de contactpersoon.
Rechts bovenin is, als afkorting, zichtbaar vanuit welk bedrijf gewerkt wordt. Dit is een onderdeel van de multi-company oplossing in de serviceapp.

Met deze multi-company oplossing bepaalt Werkbon 2.0 volledig automatisch welk logo en adres op de uiteindelijke werkbon afgedrukt worden. De klant heeft dan keurig een bon met de bedrijfsgegevens van zijn leverancier. Ideaal natuurlijk voor de zelfstandig werkende monteur of ZZP'er. Zeker als de ZZP'er op die dag door meerdere opdrachtgevers wordt ingehuurd.

Werkvoorbereider

Op deze tab wordt ook de naam vermeld van de werkvoorbereider of planner uit het eigen bedrijf. Zeker bij grotere bedrijven met meerdere medewerkers is het voor de monteur handig te weten wie dit werk onder zijn of haar beheer heeft.
Hiermee worden onnodige telefoontjes naar diverse collega's voorkomen. Bij vragen kan meteen de juiste contactpersoon worden benaderd, waardoor de lijnen kort blijven en er efficiënt gewerkt kan worden.