Verwarming

Verwarming of Airco monteur? Werkbon 2.0 zorgt voor de juiste informatie.

Geen gedoe met papieren werkbriefjes die vervuilen of kwijtraken.

Eenvoudig met één druk op de knop start- en eindtijden ingeven.

Gebruikte materialen simpel toe te voegen vanuit het artikelbestand.

Kopie van de werkbon kan direct per mail naar de klant worden gezonden.

Gestructureerde en moderne manier van werken met beter resultaat.

Niets is zo vervelend als werken vanaf papieren bonnen waarbij de helft van de informatie ontbreekt. Of als de bon op kantoor komt, na lange tijd, deze ook nog eens ernstig is vervuild, gescheurd etc.. Met Werkbon 2.0 is dat voorbij.

De CV-monteur beschikt altijd over actuele informatie die vanaf kantoor real-time naar hem of haar kan worden gestuurd. Alle relevante informatie over het adres, eventuele aanvullende locatie gegevens, soort werkzaamheden en elke willekeurig gewenste opmerking zijn direct inzichtelijk.

Voor de monteur is het geweldig dat hij alles bij elkaar heeft, eenvoudig door de tabbladen gaan om een checklijst voor onderhoud toe te voegen. Of bij het tabblad "verbruik" de juiste onderdelen uit het artikelbestand te kiezen. Wat het ingeven van de werktijden betreft is dat nog eenvoudiger, bij aankomst even een druk op de knop en bij vertrek opnieuw. De software registreert daarbij keurig de datum en start- en eindtijden. Dit niet slechts voor één bezoek, maar kan over meerdere dagen worden opgebouwd bij één en hetzelfde werk.

Ideaal dus voor storing- en servicewerk, maar zeker ook bij nieuwbouwprojecten om de materialen goed te kunnen registreren en de opdrachtgever na afloop het werk te laten aftekenen.

Yofocus werkbon verwarming 02